Apie

"Gerai duonai pakanka trijų ingredientų - miltų, vandens ir druskos. Labai gerai duonai dar reikia rūpestingų rankų, motiniškos meilės, dosnaus žiupsnio dėmesio ir gero šaukšto kantrybės. Grįžimas prie tradicinių maisto gaminimo metodų, natūralus prieš šimtmečius naudotas raugas ir rankų darbas - tai tikrų tikriausias lėto gyvenimo pavyzdys, kuriuo kasdien gyvena kepyklos "Druska Miltai Vanduo" įkūrėjos CHRISTINE WONS ir BARBORA GRIGALIŪNAITĖ - KADŪNIENĖ."

Panašūs restoranai

Bella Toscana
Kepyklos ir desertinės
  • Ogmios miestas
  • I-II, IV-V 09:00 - 20:00; III 08:00 - 20:00; VI 09:00 - 19:00; VII 10:00 - 18:00
Daugiau informacijos
Jūratės Gulbinienės įmonė
Kepyklos ir desertinės
  • Ogmios miestas
  • I-V 09:00 - 19:00; VI 09:00 - 18:00; VII 09:00 - 17:00
Daugiau informacijos